Publicat en Curs 2019-20, EDUCACIÓ INFANTIL, P3, Uncategorized

P3 – Setmana del 25 al 29 de maig

* Hem buscat objectes per casa que tinguin la forma geomètrica: cercle, quadrat i triangle. Després els hem classificat.

També hem practicat el traç d’aquestes figures amb el mòbil, l’ordinador, la tablet …

IMG_2020-05-25_16-28-52

* A english la Maria ens ha preparat “flashcards” del menjar treballat i després hem mirat una cançó i ens hem fet una foto amb la nostra fruita preferida.

* Hem jugat a un joc de pistes per casa que ens ha preparat la Cristina per trobar les lletres del nostre nom. 

* Aprofitant que a l’àrea de Descoberta de l’entorn estem treballant els animals de granja i els animals salvatges, aquesta setmana a Plàstica hem confeccionat un animal amb material reciclat. Mireu què originals que han quedat!!!

* Hem vist un vídeo de la Cristina on ens explicava un conte de la història del número 4. Després hem buscat per casa el número 4.

I també hem practicat la seva grafia:

* Hem fet un joc amb la cançó “El ruquet valent” on havíem de caminar de quatre grapes amb un objecte a l’esquena intentant que no caigués.

* Hem ballat les coreografies dels següents vídeos:

* A descoberta de l’entorn hem seguit estudiant els animals. Aquesta setmana ens hem centrat amb els animals que ens proporcionen aliments o altres materials. Hem vist mitjançant uns dibuixets d’on prové cada aliment i ho hem relacionat. També hem fet un experiment amb la llet i hem aprés a fer mató!!

image1 (50)

* Hem fet una activitat per reforçar la motricitat nostra fina i per treballar al creativitat creant traços en pedres, taps de plàstic o trossos de paper.

* Per finalitzar la setmana ens hem trobat tots virtualment. Ens han explicat el conte de la Sireneta i hem fet un ball tots plegats.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s